Termeni si Conditii

Bine ati venit pe site-ul www.electrictoys.ro. Va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile de utilizare ale acestui website prezentate mai jos. Accesul/vizitarea acestui website de catre dumneavoastra se supune Termenilor si conditiilor de utilizare, implica acceptul explicit al dumneavoastra cu privire la acestia si reprezinta intreaga intelegere (contractul) dintre parti.

S.C. INDITOP S.R.L., denumita generic in cele ce urmeaza si Electric Toys, in calitate de autor/proprietar/administrator al website-ului www.electrictoys.ro isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestui website, precum si Politica de confidentialitate si Termenii si conditiile de utilizare, fara niciun fel de notificare prealabila. De aceea, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a verifica termenii si conditiile pe care ati agreat sa le respectati.

Aplicabilitate

Termenii si conditiile prezentate sunt valabile si se aplica pentru toate paginile din domeniul electrictoys.ro si pentru care S.C. INDITOP S.R.L. are calitatea de autor/proprietar/administrator. Toate aceste pagini (asa cum exista ele in prezent sau vor fi ulterior implementate) precum si website-ul www.electrictoys.ro vor fi denumite generic, in mod individual sau colectiv Site in cele ce urmeaza.
in cadrul prezentului document, cuvintele la singular includ pluralul, cuvintele la plural includ singularul, cuvintele care denota genul masculin includ femininul, si cuvintele care denota genul feminin includ masculinul.

Licente de utilizare

Electric Toys va acorda o licenta limitata pentru a accesa/vizita Site-ul, fara posibilitatea de a-l modifica in lipsa unui acord din partea Electric Toys. Aceasta licenta nu include:

revanzarea sau utilizarea in scopuri comerciale a informatiilor prezentate pe Site, fara acordul Electric Toys;
download-ul sau copierea informatiilor legate de conturi utilizator;
utilizarea tehnicilor tip data mining, robotilor sau tehnologiilor similare care permit extragerea si analiza datelor.
Electric Toys va acorda o licenta limitata, revocabila si ne-exclusiva de a va crea un hyperlink catre pagina home a Site-ului atata vreme cat acest link nu descrie Electric Toys sau un partener/afiliat al acestuia de o maniera falsa, gresita sau jignitoare. Licenta acordata nu va permite utilizarea in cadrul acestui hyperlink a marcii Electric Toys fara acordul prealabil scris al S.C. INDITOP S.R.L..

Continutul Site-ului, integral si/sau partial, nu poate fi reprodus, duplicat, copiat, revandut, vizitat sau exploatat in scopuri comerciale fara acceptul scris prealabil al Electric Toys.

Marci

Marca iVelo este o marca inregistrata si este detinuta de catre S.C. INDITOP S.R.L.. Domeniul electrictoys.ro este detinut de catre S.C. INDITOP S.R.L.. Utilizarea acestei marci, a domeniului sau a numelui iVelo, in forma directa sau „ascunsa” (de tipul, dar nu limitat la, meta taguri sau alte tehnici de indexare, cautare web) fara permisiunea prealabila scrisa a Electric Toys este interzisa si se pedepseste conform legii. Utilizarea neautorizata a acestora revoca imediat licentele acordate de catre Electric Toys, conform cu cele de mai sus.

Conditii de utilizare. Garantii.

Site-ul este furnizat de catre Electric Toys pe o baza „asa cum este” si „atat cat este disponibil” . Electric Toys nu garanteaza ca Site-ul, serverele pe care este gazduit, sau e-mailurile trimise de la electrictoys.ro sunt fara virusi sau alte componente informatice cu caracter potential daunator. Utilizatorul foloseste Site-ul pe riscul propriu, S.C. INDITOP S.R.L. fiind liber de orice raspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea/vizitarea Site-ului sau ca urmare a utilizarii informatiilor de pe Site. S.C. INDITOP S.R.L. nu este raspunzatoare de erorile sau omisiunile care pot interveni in redactarea sau prezentarea materialelor de pe Site. S.C. INDITOP S.R.L. nu acorda niciun fel de garantie pentru continutul si utilizarea acestui Site. Informatiile publicate corespund realitatii la momentul inscrierii lor pe Site sau al actualizarii diverselor pagini ale Site-ului. S.C. INDITOP S.R.L. nu este raspunzatoare pentru eventualele probleme de compatibilitate ce pot sa apara intre limbajul de programare folosit in realizarea site-ului si browser-ul web folosit de catre vizitator in momentul aparitiei erorii.

Politica de retur

Returnarea produsului in primele 15 de zile calendaristice de la achizitie se poate face prin trimiterea unui e-mail pe ivelo@electrictoys.ro in care sa mentionati motivul returnarii produsului, datele dumneavoastra de contact (nume, prenume, numar de telefon) precum si adresa de unde va prelua curierul produsul.

Produsele vor fi preluate doar prin intermediul firmei de curierat agreata (Fan Courier, Urgent Cargus, GLS). Costurile transportului vor fi scazute din valoarea ce trebuie returnata.

In cazul in care s-au achizitionat mai multe produse de acelasi fel, poate fi returnat un singur produs desigilat, celelalte vor fi acceptate doar in cazul in care ambalajul este sigilat.

Toate produsele returnate trebuie sa fie insotite de ambalajul original, toate accesoriile, certificatul de garantie in original, factura in original si bonul fiscal in original.

Contravaloarea produsului returnat poate fi folosita pentru achizitionarea unui alt produs de pe site-ul www.electrictoys.ro sau poate fi virata in contul bancar al clientului in termen de 14 zile lucr─âtoare de la returnarea produsului, caz in care contravaloarea comisioanelor de transfer bancar vor fi oprite din valoarea finala de restituit.

in cazul in care produsul, ambalajul sau accesoriile prezinta deteriorari de orice natura (uzura, zgarieturi, socuri electrice, lovituri etc.), ne rezervam dreptul de a decide acceptarea returului sau de a opri o suma din valoarea produsului ce trebuie restituita. Suma rezultata in urma evaluarii prejudiciilor va fi comunicata clientului.

in cazul abuzurilor (returnari repetate) ne rezervam dreptul de a refuza acceptarea returului.

Newsletter (buletin de stiri)

Prin crearea unui cont de utilizator pe site-ul www.electrictoys.ro sau prin abonarea la newsletter-ul Electric Toys folosind unul din formularele existente pe website-ul www.electrictoys.ro, sunteti de acord cu inscrierea adresei dumneavoastra de e-mail in baza de date S.C. INDITOP S.R.L., pentru comunicari de natura comerciala ulterioare. Colectarea datelor de tip e-mail se fac numai conform cu Politica de Confidentialitate Electric Toys, avand in orice moment posibilitatea de a solicita, in mod gratuit, excluderea adresei dumneavoastra de e-mail din baza de date S.C. INDITOP S.R.L. destinata comunicarilor comerciale.

Aplicarea reducerilor de pret promotionale

Reducerile de pret promotionale afisate pe site sau acordate sub forma de coduri sau vouchere, nu se pot cumula sub nicio forma. Toate reducerile pot fi folosite doar individual, cate una singura per comanda plasata.

Securitate

Daca utilizati Site-ul sunteti raspunzator pentru asigurarea confidentialitatii datelor privitoare la contul dumneavoastra de acces, cum ar fi numele de utilizator si parola si sunteti de acord sa va asumati intreaga responsabilitate pentru activitatile/actiunile desfasurate pe Site cu contul si parola dumneavoastra. in cazul in care suspectati ca, din diverse motive imputabile sau nu dumneavoastra, confidentialitatea acestor date de acces a fost compromisa, veti notifica imediat Electric Toys pentru a bloca accesul la cont si a va genera cat mai rapid o noua parola.

Efectuarea de operatiuni neautorizate asupra acestui site si tentativa de efectuare a acestora, incluzand fara a se limita la: utilizarea abuziva, utilizarea frauduloasa, accesul neautorizat, modificarea, copierea de informatii in vederea comercializarii lor, blocarea accesului, samd, vor fi pedepsite conform legii.

Comunicari

Utilizatorii Site-ului pot trimite comentarii, note, sugestii, idei sau observatii cu privire la continutul si structura Site-ului, respectiv pot adresa intrebari atata timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, care sa afecteze viata privata, drepturile de proprietate intelectuala, ale Electric Toys sau ale unor terte parti, si care nu contin virusi, deruleaza campanii politice/electorale, solicitari comerciale, scrisori in lant, mailinguri de masa, sau orice alta forma de spam. Nu puteti folosi o adresa de e-mail falsa sau sa impersonati o alta persoana sau entitate. Electric Toys isi rezerva dreptul, dar nu si obligatia, de a indeparta sau edita o astfel de informatie transmisa.

Prin trimiterea unei astfel de informatii, daca nu este altfel specificat, acordati Electric Toys si partenerilor/afiliatilor sai licenta/dreptul gratuit, ne-exclusiv, perpetuu, irevocabil si sub-licentiabil de a utiliza, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, deriva, distribui sau a le afisa pe orice fel de medii, in toata lumea. Acordati dreptul Electric Toys si partenerilor/afiliatilor sai de a utiliza numele pe care l-ati trimis in conjunctie cu informatia, daca acestia vor decide astfel. Declarati si garantati ca detineti sau controlati toate drepturile cu privire la informatiile transmise, ca acestea sunt corecte si ca utilizarea acestora nu intra in contradictie cu Termenii si conditiile de utilizare, ca nu vor cauza daune catre o terta parte si ca veti despagubi integral Electric Toys sau partenerii/afiliatii sai pentru toate cererile rezultate din informatia astfel transmisa.

Cookie-uri

Acest website foloseste cookie-uri proprii si de la terti pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia.

Drepturi de proprietate intelectuala

S.C. INDITOP S.R.L. respecta drepturile intelectuale ale altora. in situatia in care considerati ca munca dumneavoastra a fost copiata de o maniera care sa incalce dreptul de proprietate intelectuala, va rugam adresati Electric Toys o notificare care sa cuprinda:

  1. semnatura fizica sau electronica a persoanei autorizate sa reprezinte pe posesorul dreptului de proprietate;
  2. descriere a materialelor protejate de drepturi care apreciati ca au fost incalcate;
  3. indicare a locatiei pe Site unde apreciati ca aceste drepturi au fost incalcate;
  4. adresa, numarul de telefon si adresa e-mail a dumneavoastra;
  5. declaratie pe proprie raspundere conform careia sunteti convins ca utilizarea in disputa nu a fost autorizata de detinatorul drepturilor, ale imputernicitului sau ale legii;
  6. declaratie notariala pe proprie raspundere conform careia actionati cu buna credinta, ca notificarea este completa si corecta si ca sunteti detinatorul drepturilor sau actionati in numele sau.

Politica de confidentialitate

Va rugam sa accesati si sectiunea Confidentialitate care se aplica de asemenea accesului/vizitei dumneavoastra pe Site.

Legislatie

Politica de confidentialitate se supune legislatiei romane. in caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei la sediul S.C. INDITOP S.R.L.. in cazul in care nu se poate ajunge la o intelegere in termenul precizat anterior, litigiul va fi supus rezolvarii instantei judecatoresti competente.

Contact

S.C. INDITOP S.R.L.
Adresa Sediu Social: Bulevardul 1 Decembrie 1918, nr. 30, Sector 3
Localitate: BUCURESTI

Tel: 0722 564 252
Email: ivelo@electrictoys.ro

RC: J40/2078/2016
C.U.I. RO 35645700
Cont: RO78 INGB 0000 9999 0569 5056
Banca: ING BANK, sucursala 1 Decembrie 1918

Ultima actualizare: 1 octombrie 2018