Politica retur

Returnarea produsului in primele 15 de zile calendaristice de la achizitie se poate face prin trimiterea unui e-mail pe ivelo@electrictoys.ro in care sa mentionati motivul returnarii produsului, datele dumneavoastra de contact (nume, prenume, numar de telefon) precum si adresa de unde va prelua curierul produsul.

Produsele vor fi preluate doar prin intermediul firmei de curierat agreata (Fan Courier, Urgent Cargus, GLS). Costurile transportului vor fi scazute din valoarea ce trebuie returnata.

In cazul in care s-au achizitionat mai multe produse de acelasi fel, poate fi returnat un singur produs desigilat, celelalte vor fi acceptate doar in cazul in care ambalajul este sigilat.

Toate produsele returnate trebuie sa fie insotite de ambalajul original, toate accesoriile, certificatul de garantie in original sau manualul produsului in original, factura in original si bonul fiscal in original.

Contravaloarea produsului returnat poate fi folosita pentru achizitionarea unui alt produs de pe site-ul www.electrictoys.ro sau poate fi virata in contul bancar al clientului in termen de 14 zile lucr─âtoare de la returnarea produsului, caz in care contravaloarea comisioanelor de transfer bancar vor fi oprite din valoarea finala de restituit.

in cazul in care produsul, ambalajul sau accesoriile prezinta deteriorari de orice natura (uzura, zgarieturi, socuri electrice, lovituri etc.), ne rezervam dreptul de a decide acceptarea returului sau de a opri o suma din valoarea produsului ce trebuie restituita. Suma rezultata in urma evaluarii prejudiciilor va fi comunicata clientului.

in cazul abuzurilor (returnari repetate) ne rezervam dreptul de a refuza acceptarea returului.

Contact

S.C. INDITOP S.R.L.
Adresa Sediu Social: Bulevardul 1 Decembrie 1918, nr. 30, Sector 3
Localitate: BUCURESTI

Tel: 0740 700 007
Email: ivelo@electrictoys.ro

RC: J40/2078/2016
C.U.I. RO 35645700
Cont: RO78 INGB 0000 9999 0569 5056
Banca: ING BANK, sucursala 1 Decembrie 1918

Ultima actualizare: 1 octombrie 2018