Confidentialitate

​S.C. INDITOP S.R.L., denumita generic in cele ce urmeaza si Electric Toys, in calitate de autor/proprietar/administrator al website-ului www.electrictoys.ro respecta caracterul privat si securitatea informatiei furnizate de catre dumneavoastra atunci cand utilizati acest website, inclusiv a datelor cu caracter personal, scop in care a creata si aplica prezenta Politica de confidentialitate.

Accesul/vizitarea acestui website de catre dumneavoastra se supune Termenilor si conditiilor de utilizare si Politicii de confidentialitate, implica acceptul explicit al dumneavoastra cu privire la acestea si reprezinta intreaga intelegere (contractul) dintre parti.

Electric Toys isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul website-ului www.electrictoys.ro, precum si Politica de confidentialitate si Termenii si conditiile de utilizare, fara niciun fel de notificare prealabila. De aceea, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a verifica termenii si conditiile pe care ati agreat sa le respectati.

Termenii si conditiile prezentate sunt valabile si se aplica pentru toate paginile din domeniul electrictoys.ro si pentru care S.C. INDITOP S.R.L. are calitatea de autor/proprietar/administrator. Toate aceste pagini web (asa cum exista ele in prezent sau vor fi ulterior implementate) precum si website-ul www.electrictoys.ro vor fi denumite generic, in mod individual sau colectiv Site in cele ce urmeaza.

in cadrul prezentului document, cuvintele la singular includ pluralul, cuvintele la plural includ singularul, cuvintele care denota genul masculin includ femininul, si cuvintele care denota genul feminin includ masculinul

Definitii

a. date cu caracter personal – orice informatie referitoare la o persoana fizica identificata sau identificabila; o persoana identificabila este acea persoana care poate fi identificata, direct sau indirect, in mod particular prin referire la un numar de identificare ori la unul sau la mai multi factori specifici identitatii sale fizice, fiziologice, psihice, economice, culturale sau sociale;

b. prelucrarea datelor cu caracter personal – orice operatiune sau set de operatiuni care se efectueaza asupra datelor cu caracter personal, prin mijloace automate sau neautomate, cum ar fi colectarea, inregistrarea, organizarea, stocarea, adaptarea ori modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, dezvaluirea catre terti prin transmitere, diseminare sau in orice alt mod, alaturarea ori combinarea, blocarea, stergerea sau distrugerea;

c. stocarea – pastrarea pe orice fel de suport a datelor cu caracter personal culese;

d. sistem de evidenta a datelor cu caracter personal – orice structura organizata de date cu caracter personal, accesibila potrivit unor criterii determinate, indiferent daca aceasta structura este organizata in mod centralizat ori descentralizat sau este repartizata dupa criterii functionale ori geografice;

e. operator – orice persoana fizica sau juridica, de drept privat ori de drept public, inclusiv autoritatile publice, institutiile si structurile teritoriale ale acestora, care stabileste scopul si mijloacele de prelucrare a datelor cu caracter personal;

f. tert – orice persoana fizica sau juridica, de drept privat ori de drept public, inclusiv autoritatile publice, institutiile si structurile teritoriale ale acestora, alta decat persoana vizata, operatorul ori persoana imputernicita sau persoanele care, sub autoritatea directa a operatorului sau a persoanei imputernicite, sunt autorizate sa prelucreze date;

g. destinatar – orice persoana fizica sau juridica, de drept privat ori de drept public, inclusiv autoritatile publice, institutiile si structurile teritoriale ale acestora, careia ii sunt dezvaluite date, indiferent daca este sau nu tert; autoritatile publice carora li se comunica date in cadrul unei competente speciale de ancheta nu vor fi considerate destinatari;

h. date anonime – date care, datorita originii sau modalitatii specifice de prelucrare, nu pot fi asociate cu o persoana identificata sau identificabila;

i. date de tip „business contact” – date care includ numele, functia, adresa de business, numarul de telefon sau adresa e-mail a unui angajat al unei organizatii, in aceasta calitate. Datele tip „business contact” nu intra in categoria datelor cu caracter personal;

j. date statistice – date care au fost obtinute ca urmare a prelucrarii de catre operator a datelor cu caracter personal dar care nu pot fi folosite la identificarea unei persoane si sunt folosite exclusiv pentru scopuri statistice si/sau de informare, promovare.

Colectarea de date cu caracter personal

Electric Toys poate colecta de la dumneavoastra date cu caracter personal dar numai cu acordul dumneavoastra si daca ni le furnizati voluntar.

Formularul de inregistrare prezentat pe site-ul www.electrictoys.ro cere informatii prin care puteti fi identificat sau prin care va putem contacta, acestea fiind din categoria datelor de tip „business contact”.

Folosim datele cu caracter personal colectate in urmatoarele scopuri:

Pentru a ne asigura ca pagina de web este relevanta nevoilor dumneavoastra.
Pentru a livra servicii precum buletinele de stiri, evenimentele sau produsele pe care le-ati cerut sau achizitionat.
Pentru a factura produsele comandate.
Pentru livrarea acestora.
Pentru a asigura accesul la sectiuni cu acces limitat ale site-ului.
Electric Toys poate folosi in cadrul Site-ului cookies, stocand temporar date cu caracter personal in urmatoarele scopuri:

Pentru a imbunatati securitatea accesului.
Pentru a imbunatati uzabilitatea si a va furniza un serviciu cat mai bun.
in diferite sectiuni din Site se gasesc linkuri pentru a ne trimite un mesaj e-mail. Adresa dumneavoastra de email este folosita pentru a va trimite un raspuns si mesajul dumneavoastra este retinut pentru referinte viitoare in cazul in care decideti sa ne contactati din nou. Adresa dumneavoastra de e-mail si numele furnizat intra in categoria datelor tip „business contact” iar Electric Toys le va putea utiliza, inclusiv in a le furniza unor terti, avand acceptul dumneavoastra.

Electric Toys poate dezvalui datele cu caracter personal catre terti daca acest lucru este cerut de lege sau in cazurile de buna credinta in care aceste actiuni sunt necesare pentru: (a) conformarea la rigorile legii; (b) protejarea si apararea drepturilor de proprietate ale Electric Toys si ale site-ului sau web, sau (c) actionarea in circumstante de urgenta pentru protejarea sigurantei personale a angajatilor, utilizatorilor de produse sau servicii, sau a persoanelor publice.

Atunci cand suntem solicitati sa furnizam date cu caracter personal sau ni se permite acest lucru, vor fi dezvaluite doar acele date necesare indeplinirii obiectului solicitarii.

Electric Toys nu vinde, schimba sau inchiriaza date cu caracter personal catre terti.

Utilizarea datelor statistice si datelor anonime

Electric Toys poate folosi datele statistice sau datele anonime rezultate in urma prelucrarii in calitatea sa de operator in urmatoarele scopuri:

realizarii de analize/rapoarte;
realizarii de informari;
publicarii, promovarii, ofertarii produselor oferite de catre Electric Toys.
Securitatea datelor colectate

Electric Toys utilizeaza metode si tehnologii de securitate, impreuna cu politici aplicate salariatilor si proceduri de lucru, pentru a proteja datele cu caracter personal colectate conform prevederior legale in vigoare.

Serverele pe care Site-ul este gazduit sunt protejate de acces fizic si la distanta limitata, fiind instalate in incinte adecvate tehnic si dpdv al securitatii. Depunem toate eforturile rezonabile, justificate comercial pentru a va proteja datele cu caracter personal colectate, analizam noile tehnologii in domeniu si, daca este cazul, le aplicam in vederea upgrade-ului sistemelor noastre de securitate.

Legaturi externe

Site-ul poate contine legaturi spre alte website-uri, in afara controlului Electric Toys, website-uri care credem ca le veti gasi utile. Daca accesati aceste linkuri, veti accesa/vizita website-uri care pot avea o politica de confidentialitate diferita de Electric Toys.

Impunerea acestei Politici de Confidentialitate

Daca aveti intrebari legate de Politica de Confidentialitate sau doriti sa fiti informat asupra datelor cu caracter personal prelucrate de catre Electric Toys si care va privesc direct, va rugam sa ne contactati.

Termeni si conditii de utilizare

Va rugam sa accesati si sectiunea Termeni si conditii care se aplica deasemenea accesului/vizitei dumneavoastra pe Site.

Legislatie

Politica de confidentialitate se supune legislatiei romane. in caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei la sediul S.C. INDITOP S.R.L.. in cazul in care nu se poate ajunge la o intelegere in termenul precizat anterior, litigiul va fi supus rezolvarii instantei judecatoresti competente.

Contact

S.C. INDITOP S.R.L.
Adresa Sediu Social: Bulevardul 1 Decembrie 1918, nr. 30, Sector 3
Localitate: BUCURESTI

Tel: 0740 700 007
Email: contact@electrictoys.ro

RC: J40/2078/2016
C.U.I. RO 35645700
Cont: RO78 INGB 0000 9999 0569 5056
Banca: ING BANK, sucursala 1 Decembrie 1918

Ultima actualizare: 1 octombrie 2018